Minä ja Cittari – yhteistyö K-Citymarket Paavolan kanssa alkaa

Suomen ensimmäinen Citymarket Lahden Paavolassa otti syksyllä Pienen askeleen kohti maan olutkauppaeliittiä. Nyt askel pitenee ja nostaa K-Citymarketin seuraavalle tasolle, kun minä, Teemu Lahtinen, hyppään reppuselkään olutkonsultin ominaisuudessa.

Yhteistyön idea on yksinkertainen, mutta myös kunnianhimoinen: tehdä Paavolan Citymarketista alueen paras olutkauppa ja nostaa Lahti vihdoin kunnolla olutkartalle.

Siihen me tarvitsemme myös teidän apuanne. Joten toivoisin, että lahtelaiset ja lahtelaismieliset olutihmiset kertoisivat meille, mitä haluavat tulevaisuudessa juoda. Powered by Pien -kylmäkaappi tulee olemaan toki kaiken keskiössä, mutta myös kotimaisten huippupanimoiden sortimenttia tulemme laajentamaan. Entä sen jälkeen? Uusia maahantuonteja, lambicia, tastingeja, infotauluja oluthyllyjen päätyyn…? Kaikki ideat ovat tervetulleita ja niitä pyrimme mahdollisuuksien mukaan ensi vuoden puolella toteuttamaan – kunhan saamme yhteistyön kunnolla liikkeelle ja Paavolan muut uudistukset alta pois.

Jos siis haluat vaikuttaa, niin jätä kommenttia tänne blogin puolelle, Instagramiin, Facebookiin, sähköpostiin tai vaikkapa WhatsAppiin. Kaikki yhteystiedot löydät täältä.

Ensimmäinen etappi yhteistyön tiimoilta tulee olemaan uuden olutkaapin lanseeraus itsenäisyyspäivän aattona. Torstaina 05.12. Citymarketin juomaosastolle isketään uudenkarhea kylmäkaappi ja täytetään se alkuun Suomen parhaat -teemalla. Luvassa siis oluita kotimaan mielenkiintoisimmilta panimoilta, joita ei Lahden kaupoissa ole vielä juuri nähty.

Paikalla myös edustajat Olarin Panimolta, Panimoyhtiö Tujulta sekä paikallissuosikki Kanavan Panimolta ja ensi vuonna Malskille avautuvalta Ant Brew -panimopubilta, joiden kanssa rupatellaan pitkin päivää heidän tuotteistaan sekä yleisesti Suomen alati kasvavasta pienpanimokulttuurista.

Klikkaa itsesi Facebook-tapahtumaan ja pysy kärryillä, minkä panimoiden oluita Paavolasta tulee ensi kuussa löytymään. Pidä muutenkin meidät oluttutkassasi, sillä ajo on kovaa.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑