Kustaa Vaasankatu: esittelyssä Ravintola Kustaa Vaasa

Kustaa Vaasankatu -oluttapahtuma starttaa ylihuomenna perjantaina (7.6.) kello 16:00. Nimen velvoittamana minifestarin areenana toimii perinteikäs Ravintola Kustaa Vaasa, jonka historia Vaasankadulla ulottuu aina vuoteen 1962 saakka.

Helsingin Alppiharjussa, tai ”suur-Kalliossa”, sijaitseva ravintola koki täysremontin vuonna 2015, kun Kustunakin tunnettu kuppila pistettiin kuntoon. Ruoka palasi Kustaa Vaasan keittiöön ensimmäistä kertaa sitten 80-luvun ja juomasortimentti päivitettiin myös tähän päivään.

”Me halutaan tuoda Kustaa Vaasan krouvimainen miljöö vuoteen 2019. Ja siinä pienpanimo-olut on isossa roolissa. Vaikka ravintola huokuu historiaa, niin kärryillä pitää pysyä. Se on varmaan myös isoimpia syitä, miksi tämä festari päätettiin järjestää”, pohtii lahtelaistaustainen Daniel Ursin, Kustaa Vaasan ravintolapäällikkö.

Vaikka minifestivaali valtaa Kustaa Vaasan terassin viikonlopun ajaksi, niin ravintola palvelee muuten aivan normaalisti asiakkaitaan: ruokaa ja juomaa saa siis myös olutlistojen ulkopuolelta.

Olutlistoista Ursinilla on kuitenkin vielä sanansa sanottavana:

”Erittäin tyytyväinen olen viikonlopun valikoimaan. Olarin ja CoolHeadin kanssa ollaan tehty yhteistyötä jo aiemmin, joten luotto molempiin on kova. CoolHeadin ensimmäinen olut, IPAnema, lanseerattiin muuten meillä aikoinaan. Moose On The Loose on hieman vieraampi panimo täällä etelässä, mutta uskon, että sahti ja porilaisuus vetävät väkeä paikalle.”

Miksi kannattaa saapua Kustaa Vaasankadulle?

”Tää on helppoo ja kivaa kaikille”, Ursin kiteyttää ja iskee tiskin toiselta puolelta käteeni tyrnicocktailin, ravintolan erikoisuuden.

Tervetuloa Kustaa Vaasankadulle!


Kustaa Vaasankatu -olutfestarit

PAIKKA JA AIKA

Ravintola Kustaa Vaasa

Vaasankatu 10, Helsinki

7.-8.6.19

AUKIOLOAJAT

pe 16-23

la 12-23

VAPAA PÄÄSY

Olutfestari julku viimeinen-page-001.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑