Kustaa Vaasankatu: esittelyssä CoolHead Brew

Kustaa Vaasankatu -oluttapahtuma alkaa lähestymään (7.-8.6.), joten on hyvä aika tutustua tarkemmin minifestarin tekijöihin. Kolmantena vuorossa CoolHead Brew.

(Olarin Panimon esittelyn löydät täältä, Moose On The Loosen taas täältä.)

Harvassa ovat ne olutihmiset, jotka EIVÄT laske tuusulalaista CoolHeadia Suomen kärkipanimoiden joukkoon. Kustaa Vaasankadulta heitä ei myöskään löydy, päinvastoin, sillä olemme erittäin ylpeitä siitä, että ”Suomen kalliolaisin tuusulalainen panimo” pystyttää kioskinsa Kustaa Vaasan laajennetulle terassille.

Vuonna 2016 tuotantonsa käynnistänyt CoolHead Brew on tunnettu ennen kaikkea moderneista IPOistaan sekä monisyisistä hapanoluistaan ja niitä on panimon monitoimimies Pietari Kruusin mukaan luvassa myös Vaasankadulla:

”Pari uutta hapanolutta ja pari vahvempaa IPAa on tulossa tarjolle. Suomen kesää ajatellen myös yksi tripla-IPA pitää olla lämmikkeeksi.”

Ja lämmittävä tuo tripla-IPA, eli TDH Sapphires onkin, sillä reilu 10-prosenttinen olut hätyyttelee jopa barley wine -tasoja. Mitä muita nimikkeitä CoolHead tuo tarjolle, se selviää ensi viikon alussa.

”Suomeen sopii ehdottomasti vielä pieniä ja omalaatuisiakin oluttapahtumia. Isoilla on toki oma paikkansa, mutta niitä ei vaan mahdu enää lisää. Kustaa Vaasankatu vaikuttaa mielenkiintoiselta kokeilulta ja esimerkiksi Facebook eventin mukaan kiinnostusta on myös muualla (tätä kirjoittaessa noin 1000 kiinnostunutta, toim. huom.). Kiva nähdä, miten tämä kaikki sitten realisoituu kesäkuun alussa”, Kruus pohtii lopuksi ja ottaa huikan lasissaan viipyilleestä hapanoluesta. Oliko juoma oman panimon tuotantoa, sitä ei tarina kerro.

Tervetuloa Kustaa Vaasankadulle, CoolHead Brew.


Kustaa Vaasankatu -olutfestarit

PAIKKA JA AIKA

Ravintola Kustaa Vaasa

Vaasankatu 10, Helsinki

7.-8.6.19

AUKIOLOAJAT

pe 16-23

la 12-23

VAPAA PÄÄSY


Olutfestari julku viimeinen-page-001.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑