Kustaa Vaasankatu: esittelyssä Moose On The Loose Brewing

Kustaa Vaasankatu -oluttapahtuma alkaa lähestymään (7.-8.6.), joten on hyvä aika tutustua tarkemmin minifestarin tekijöihin. Toisena vuorossa Moose On The Loose Brewing.

(Olarin Panimon esittelyn löydät täältä.)

Moose On The Loose on Porin, “Suomen Portlandin”, neljästä panimosta uusin ja pippurisin – pippurisin siksi, että Hirvipanimo luottaa tätä nykyä vahvasti saisoneiden tenhoon.

#saisonkesä2019

”Moose marssittaa Kustaa Vaasankadulle rivin saisoneita näin saisonkesän kunniaksi. Löytyy kuivahumaloitua Hopsonia, kuusenkerkkäistä Spruce Leetä sekä ensi-iltansa tapahtumassa saavaa appelsiinilla ja mandariinilla maustettua Appelsiisonia”, kertoo panimon yksinvaltias, päähirvi Kalle Hirvikoski.

Reittausblogisti Harri Metsäjoki kirjaili kyseisestä Hopsonista seuraavanlaisesti: “Kaikki ikään kuin loksahtaa kohdilleen siten, että kokonaisuudesta muodostuu enemmän kuin osiensa summa – ja se on huippuoluen merkki!”

Parin vuoden ikään ennättänyt porilaispanimo on tunnettu myös sahdistaan, joten suur-Kallion rutikuivat sahtikadut tulevat saamaan kauan kaivattua kurkunkostuketta kesäkuussa.

Sahtia ja saisonia, voiko niillä edes mennä vikaan? Ei.

”Tällaisia minifestareita odottaa kyllä innolla, pelkkiä hyviä kokemuksia. Lisäksi kun viereltä löytyy noin kovat panimot kuin Olari ja CoolHead, niin varmasti luvassa on kovaa menoa sekä tietysti maistuvaa olutta! Hauska tulla myös muutenkin isolle kirkolle näyttämään Moosen osaamista, jossa meidän tuotteita ei liiaksi ole ollut tarjolla… vielä”, Hirvikoski hehkuttaa lopuksi.

Tervetuloa Kustaa Vaasankadulle, Moose On The Loose.


Kustaa Vaasankatu -olutfestarit

PAIKKA JA AIKA

Ravintola Kustaa Vaasa

Vaasankatu 10, Helsinki

7.-8.6.19

AUKIOLOAJAT

pe 16-23

la 12-23

VAPAA PÄÄSY


Olutfestari julku viimeinen-page-001.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑