Vuoden ensimmäinen puistokalja: Masis Wheat My Day

Aurinko oli hakeutumassa hautaansa, mutta reippaan työrupeaman jälkeen ruumis kaipasi iltaolutta… Ja toista, ja kolmatta. Mutta ei niistä sen enempää nyt tässä.

Keväinen lämpö oli vielä läsnä, vaikka päivä oli jo hämärtynyt, joten päätin napata jääkaapista oluen ja nauttia sen “kotikadullani”, eli Kirkkopuiston läpi kulkevalla Väinö Hovilan puistotiellä.

Espoolainen Masis-kiertolainen oli jättänyt minulle Tirraan yhden lahjuspullon uutta tuotettaan, ja se toimikin illan virkistäjänä mainiosti. Wheat My Day on 4,6 % american wheat, joka on (totutusti) pantu UG Breweryn tiluksilla Lohjalla.

Pehmeästä ja todella helposti juotavasta vehnäoluesta on turha etsiä saksalaistyylistä banaanisuutta…

Etiketin mainosteksti ei valehdellut, sillä kaltaiseni “saksabanaanin” vierastaja tyhjensi Wheat My Day -pullon erittäin mielellään.

Tyylilleen sekä prosenteilleen uskollinen kevyehkö runko, sormustillinen makeaa viljaisuutta ja nätti jenkkihumalointi, joka tarjoili alkuun sitruksia (tarkemmin greippiä) ja loppuun vielä havumaisesti näykkäisevän katkeron. Raikkaan apamainen kokonaisuus itse asiassa.

Lämmetessään taustalta pyrki vieno vaniljaparfyymi suuhun (voi tosin johtua myös ohitseni kikattaen kopsutelleesta teinityttölaumasta), mutta nopeastihan nämä pitää tuhota. Varsinkin puisto-olosuhteissa.

Parasta Masista tähän mennessä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑