Ant Fest 2019 – kiitos ja kuvitus

En edes yritä kirjoittaa Ant Festistä mitään raporttia, sillä näin järjestäjän näkökulmasta moni asia loksahti kohdilleen. Enkä muutenkaan osaa suhtautua asiaan objektiivisesti. Toki ensi vuonna tullaan tekemään parannuksia ja laajennuksia tietyille osa-alueille, mutta se ei nyt ole juuri tämän hetken murhe. Levätään hetki.

Haluan kiittää kaikkia tekijöitä, erityisesti vapaaehtoisia, joiden takia koko paletti pyöri tänä vuonna nätisti. Isoin kiitos lähtee toki asiakkaille, joiden määrä pääsi hieman yllättämään meidät varsinkin lauantaina, mutta muutamaa öykkäriä lukuun ottamatta hymyt viipyivät ihmisten kasvoilla pienestä ruuhkasta huolimatta.

KIITOS.

Alla tunnelmakuvia Ant Fest -perjantailta. Kuvat: Sebastian Ratu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑