Minä ja Moose

Minä ja Kalle Hirvikosken kipparoima Moose On The Loose Brewing on lyönyt hynttyyt, panohanskat, päät, sorkat, kaikki yhteen. Tarkoittaen siis sitä, että olen panimon uusi myyntiedustaja. Myyntimies Lahtinen. Enpä olisi moista uskonut ikinä ”ääneen kirjoittavani”.

Vielä on toki kovin aikaista sanoa, että miten ja mihin suuntaan yhteistyö tulee menemään, sillä aloitin työt kunnolla vasta eilen. Tavoitteet ovat toki toiminnan kasvattamisessa – suuntaan jos toiseen.

Ajoitus tälle yhteistyölle ei voisi olla parempi, sillä Moose On the Loose on murrosvaiheessa ja panimon tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Tai ainakin niin kirkkaalta kuin saison voi näyttää. Kyseiseen oluttyyliin tullaan nimittäin panostamaan entistä enemmän ja #saisonkesä2019 on jo nurkan takana.

Sahdin vahva esille nostaminen on toinen tärkeä elementti panimon toiminnassa ja kirjoitinkin jo ensimmäisiin myyntimaileihin ”sahtia sekä saisonia” puhuessani Moosen olutsortimentista.

Uusien oluiden lisäksi myös brändi tulee luomaan nahkansa pikku hiljaa ja esimeriksi uuden Hop Moose -sarjan oluiden ulkoasu eroaa selvästi porilaisten aiemmista etiketeistä. Sarjan APA #1 ja Hopson ovat jo myynnissä.

Oho, aloitin heti kauppaamisen jo täälläkin.

Turha tästä päivänselvästä asiasta on kuitenkaan tämän enempää jauhaa. Mahdolliset Moose On The Looseen liittyvät kirjoitukseni ovat siis tästä eteenpäin kaupallinen yhteistyö -tagin alla.

Ja hei, sinä ravintolatyöntekijä tai kauppias! Jos Kun kuitenkin nyt kiinnostuit Moose On The Loosen oluista, tastingeistä, hanavaltauksista tai jostain aivan muusta, niin laita viestiä. Sorvataan yhteistyökuvioita kuntoon.

Sähköpostia osoitteeseen myynti@mooseontheloosebrewingcompany.com tai WhatsApp-viestiä numeroon +358407566029. Linjat ovat aina auki!

4 thoughts on “Minä ja Moose

Add yours

 1. Tsempit Lahen parrakkaalle pojalle! Pori-Lahti -yhteistyö on toiminut aiemminkin, joten miksei nytkin.

  Kannatko ikuisesti kaunaa, kun lyttäilen yhden aiemman kaupallisen yhteistyön nimeltä Paljas Saari tässä joskus? Ihan vain huvin vuoksi? Siis sekä kauna että lyttäily.

  Like

  1. Pori on kyl ihana. Ei mikään Lahti, mut silti.

   En missään nimessä! Jaan moisen lyttäyksen mieluusti myös atk:n some-medioissa. Aikakin jo, että joku sanoo jotain negatiivista.

   Like

 2. “Tavoitteet ovat toki toiminnan kasvattamisessa – suuntaan jos toiseen.”. Kovat on tavoitteet – suuntaan tai toiseen.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑