Hedbergiaaninen olutarvio: Hedönist Rudolf’s Red Mule

Se olis joulu ohi, kuten mahasta näkyy, ni sikahan minä olen. Eiku siis sika syötiin. Ei siis mua, vaikka laihiksella tässä ollaan. Jojolaihuttaja, jou jou, häshtäg yolu. Höh höh. Prööt prööt vaan, vähän lanttulaatikkoo lautaselle ja perästä kuuluu, hahah *Sami hölskyttää mahaansa ja yleisö heräilee hekottelemaan*.

Tuli välipäivinä oltua radalla, kukas muu oli? Siellä nousee käsi. Olitko ihan “radalla” vai junaradalla? Höh. Voi voi, kun  ei ole perhettä, olen niin kovin yksin *”valittavalla” äänellä*.

Vitsi vitsi. Mutta radalla tuli oltua. Baarissa siis, kaikille toukohousuille vielä selvennykseksi. Join tommosen Hedönistin olutcocktailin. Pruits pruits, olutkyrpähäntä! Höhöh. Olen tämmönen Hedöberg kato, ni tykkään naattia naattia *löllöttää taas mahaansa ja imitoi Jutilaa, yleisö kiemurtelee jo naurunpuuskissaan*.

Glögin korvikkeena tätä mainostettiin, mutta se glögi oli mennyt jo kertaalleen elimistön läpi. Tiiättekö, pissaa siis. Piss piss, kiss kiss. Jos kusis *imitoiden samalla virtsaamista* glögit pisoaariin, ottais sieltä sen raikastimen ja puristas tuoppiin. Saman makunen! Ai kauhee, pitäs pestä suu laventelisaippualla, kun puhun tämmösiä. Mutta suuhun vaan saippuaa, ei kannata tiputtaa lattialle! Exit only, tirsk *”naismaisella” äänellä*.

Pikku pikku pilillä *imitoi pinseteillä peniksestä kiinni ottamisesta* tiristäis ne viimesetkin tipat, siltä maistu. Todellinen kyrpähäntä siinä siis *ravistelee alapäätään villisti ja yleisö lähtee kotiin*.

2 thoughts on “Hedbergiaaninen olutarvio: Hedönist Rudolf’s Red Mule

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑