Tirra: Alefarmin ja Fuerst Wiacekin DDH-uutuudet

Alefarm Pinnacle | 8,5% | DIPA

Alefarmista on nopeasti kehkeytynyt yksi lempi IPA-panimoistani ja tanskalaiset tekevät sen taas. Nätin samea NEDIPA on niin tukossa sateen kastelemasta raikkaasta tropiikista, että allergikkoja heikottaa. Ananas, greippi, appelsiini, mango, pango, bingo ja bongo. Mäntymetsäistä katkeroa, yllättävän paljonkin, hedelmäsokerisia irtokarkkeja ja silkkaa mehustelua. Ihana olut.

Fuerst Wiacek Gum Drop | 6,8% | IPA

Sakemannitkin ovat lähestyneet Loviisankatua DDH NE IPA -lyhenteillä. Hailakan sameaa, miltei 1:1 edeltäjänsä kanssa. Kollegaa pistävämpi, ei hapan, mutta sinne suuntaan. Monihedelmätuoremehua kuusenneulasten läpi siivilöitynä ja sitruunaruoholla maustettuna. Perus hyvä, mutta kaipaisi hieman luonnetta. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.


img_20171031_183702-2.jpg

Yhteistyössä: Tirra – Lahen reiluin kapakka jo vuodesta 1957

olutlista

Instagram

Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑