Tirran vuosi paketissa – tänä vuonna se paketti on entistä kovempi

Tirran ensimmäinen kokonainen craft beer -vuosi on nyt taputeltu. Se on taputeltu kosteissa merkeissä, sillä viimeisen vuoden aikana on menty huimasti eteenpäin – ja matka jatkuu. ISO kiitos siis kaikille janoisille asiakkaille, jotka ovat löytäneet Loviisankadun juottopaikan ja rakastuneet mehu-IPOihin, hapanoluihin sun muihin muotilitkuihin. Lahti on totta tosiaan noussut takaisin olutkartalle.

Armon vuosi 2018 kuitenkin oli ja meni, joten nyt on aika katsoa tulevaan.

Viime vuonna debytoinut ja melkoiseksi sukseeksi osoittautunut Ant Fest -oluttapahtuma järjestetään tänä vuonna 05.-07.04. Virallisesti kolmepäiväiseksi venynyt tapahtuma venyy myös kapasiteetiltaan, sillä käytössä on Tirran ja Torven lisäksi naapurin legendaarinen Pikkuteatteri. Lisäksi juoma- sekä ruokapuolella nähdään mielenkiintoisia uudistuksia.

Maista Tirra! -tastingit jatkuvat tammikuussa. Laita jo nyt kalenteriin 25.01. Ensimmäisen kerran lastentaudeista on toivottavasti otettu opiksi ja erilaisia teemoja on suunnitteilla, joten “tuu nualasee”.

Tirran hanapaikat tulevat kasvamaan alkuvuodesta kahdella ja myös kylmäkaappitilaa olisi tarkoitus keksiä jostain lisää. Juomasortimentti on kasvanut ja parantunut kiitettävästi vuoden aikana, mutta miksi lopettaa nyt? Olutpubimaisuutta luo myös uudet valaisimet sekä sivuhuoneeseen tulevat loossit. Valikoima ja viihtyvyys, niistä on hyvä olutravintola tehty.

Marssivatko porilaiset lahteen? Pannaanko Tirralle nimikko-olut? Saako Ant Fest goes KÄÄK jatkoa? Näihin kysymyksiin vastataan sitten kun aika on kypsä.

Nyt on kuitenkin aika antaa puheenvuoro Tirran Antti Sirvolle ja kiittää vielä kerran omasta puolesta hyvästä vuodesta. Kiitos.

“Tirra kiittää asiakkaista hienosta olut- ja tapahtumavuodesta. Olutvalikoima laajeni ja otitte sen hyvin vastaan. Ant Fest teki Loviisankadulle lähtemättömän vaikutuksen ja Kaupungin Äänissä monipuolisempi olutsortimentti sopi meininkiin kuin sipulisilli rapulaiseen suuhun.

Vuodesta 2019 tulee mielenkiintoinen. Jatkamme toiminnan kehittämistä ja Loviisankatu tullaan huomaamaan laadukkaan musiikki- ja kulttuuritarjonnan lisäksi tänä vuonna myös järkyttävän kovasta pissemeniningistä, koska olut on vaan niin järkyttävän hyvää ja me tykkäämme siitä valtavasti. Kaljoittelemisiin!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑