CoolHead Brew NEIPA BOI – Erkki sisällämme

Linjabiili körötteli jossain Hämeenlinnan ja Lahden välisillä pimeillä kinttupoluilla. Päivä alkoi jo käydä yöpuulle, mutta bussin takapenkillä kaksi matkustajaa haukkoi janoisina henkeään kuin kännikalat Bruneissa.

Lääkettä piti saada. Ja sitä löytyikin repusta.

Tölkki narahti auki. Toki klassisen yskähdyksen saattelemana.

CoolHead oli tehnyt hanavaltauksensa kunniaksi Pien-pomo Erkki Hämeen kuvalla sekä lempinimellä aateloidun NEIPAn, jota olin saanut tölkillisen mukaani aiemmin päivällä. Tai jos tarkkoja ollaan, niin NEIPA BOI on kai enemmänkin NEAPA. Mutta kuka näistä jaksaa kirjaa pitää?

Kysyin juopottelukaveriltani mielipidettä NEIPA BOIsta, mutta hän halusi puhua oluesta. Kävihän sekin.


JK: New Englandit on vähän tylsähkö tyyli mun mielestä, vähän nähty. Eikä tämäkään nyt säväytä täysiä, vaikka maistuva onkin. Jotain twistiä nämä usein kaipaisivat. Mitä se twisti sitten olisi, sitä en osaa sanoa. Ehkä joku hedelmä, ehkä enemmän humalaa, ehkä…

Erkistä on kyllä saatu myyvän näköinen etikettiin. Jopa raflaavakin pakkaus.

Teemu: Olen samaa mieltä siinä, että harvoinpa ENÄÄ nämä NE DDH Juicy Hazy -oluet mitään omaperäisyyden riemuvoittoja tarjoilevat. MUTTA. Silti yksi omia lempityylejäni ja hyvin NEIPA BOIkin maistuu. Mehustelun rinnalle on saatu nätisti myös hop burnia, siitä minä nautin, katkeroa jopa, joten tämä ei ole ihan niin hedelmämehuinen kuin monet lajitoverinsa. 5,5% on siinä ja siinä riittääkö oluen vartalo ottamaan humalan iskuja vastaan, mutta pistevoitolla pokaali kaappiin.

Mietin ensin, että onko Erkin kuva etiketissä uhka vai mahdollisuus. Tokihan se on mahdollisuus! Erkki on meidän kaikkien sisällä.

Bussikaljapisteet

JK: 7/10

T: 8/10

One thought on “CoolHead Brew NEIPA BOI – Erkki sisällämme

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑