Tirra: Cloudwater A•W18 One-Off DDH Pale v1

Viimeistä Cloudwater-kegiä viedään tällä haavaa Loviisankadulla. A•W18 One-Off DDH Pale v1 on 5,5-prosenttinen DDH APA, eli sameaa tuplakuivahedelmämehua. Kuinkas muutenkaan. Kuten nimi kertoo, niin tämä on “kertalyöntiolut” syys-talvikaudelle 2018.

Tuoksu on appelsiinin ja ananaksen riemuvoittoa. Kuten niilo22 sanoisi: “ON!”

Maku himmailee hetken, tai oikeastaan loppuun saakka, sillä tuoksun antamat aromit eivät realisoidu suussa ihan niin intensiivisiksi kuin olisi voinut toivoa. Älkää nyt ymmärtäkö väärin, hyväähän tämä on. Oikein maistuvaa. Silti jotain uupuu; tropiikkia, sitrusta, katkeroa… Jotain.

Cloudwateria on kehuttu siellä sun täällä yhdeksi maailman parhaista panimoista. Näiden Tirra-näytteiden perusteella on pakko kuitenkin sanoa, että vaikka tuotteet ovat jiirissä, niin hype on silti hieman liioiteltua.


img_20171031_183702-2.jpg

Yhteistyössä: Tirra – Lahen reiluin kapakka jo vuodesta 1957

olutlista

Instagram

Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑