Olutposti: ÄLÄ ALA pussikaljalla

Julkaistu Olutposti 2/18 -lehdessä. 


ÄLÄ kilpavarustele

Paljaat varpaat lämmintä ruohoa vasten. Miksei. Kaveriporukan kanssa ringissä istuminen puistossa. Menettelee. Riippumatot, diabolot, suitsukkeet, bongot… Ei, ne eivät kuulu kaupunkien puistoihin. Matkusta maalle, siellä on tilaa telmiä ja temmeltää.

ÄLÄ musisoi

Suoraa jatkumoa edelliseen. Bongorumpujen piinaava kumina tai paikallisen runopojan imelät rakkausballadit akustisen säestyksellä kuuluvat ”suomiregei”-levylle, eivät puistoon. Ja sen levyn voikin sitten kätevästi kiikuttaa puiston roskalaatikkoon.

ÄLÄ roskaa

Mistä päästäänkin aasinsiltaa pitkin seuraavaan osioon. Siivoa jälkesi, aikuinen ihminen. Eikö kotona jo opetettu moinen perusasia? Tölkit voi toki kasata yhteen paikkaan nurmikolle tai suoraan pussiin, sillä ”kyllä ne joku mummo siitä kerää”. Muu ylijäämä sitten sille tarkoitetulle paikalle, eli roskikseen. Ja jos sinun on pakko piikittää itseäsi puistossa, niin teethän sen jossain muualla kuin lasten leikkipaikalla ja viethän neulat keräysastiaan! Kiitos.

ÄLÄ juo pelkkää alkoholia

Tämä pitäisi olla selviö, mutta eipä vaan ole. Pää pehmenee auringossa muutenkin, mutta jos kittaat aamusta iltaan bisseä puistossa, niin noutaja tulee jossain muodossa melko varmasti. Vissyä vaan elimistöön, niin homma toimii. Eikä kannata unohtaa ruokaa, sillä jo lakikin sanoo, että alkoholia saa juoda yleisillä paikoilla vain piknikin yhteydessä. Joku patonki siis kainaloon, pullo vettä kaljakassiin, aurinkolasit silmille ja saa suorittaa. Hyvää kesää.

2 thoughts on “Olutposti: ÄLÄ ALA pussikaljalla

Add yours

  1. Hyvää ja erityisesti lämmintä kesää myös artistille itselleen! ÄLÄ unohda ottaa lääkkeitä, pilkkihaalareita ja Anssi Kelaa mukaan puistoon. ;D

    Like

    1. Hyvää kesää. Noista mitään en kyllä kanna yleensä mukanani puistoon. Tosin pilkkihaalareissa toikkaroiva Anssi Kela ryynikänneissä puiston roskiksessa vois olla näky. Sinne pilkkihaalaariin sais kyllä jäädä asumaankin ja lopettaa sen renkutuksen tekemisen.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑