Jano-podcast: Puhutaan olutblogeista Jouni “Tuopillinen” Koskisen kanssa

Heti kärkeen pahoittelut siitä, että Olutmaat-podcastin kakkosjakso ei nähnyt ikinä päivänvaloa. Tekniset ongelmat seuraavat Janoa näköjään kuin varjot. Otamme olutmaista kuitenkin lähiaikoina uuden oton, joten saamme aiheen taputeltua.

Tällä kertaa Jano vetäytyi (ilman kiireistä Erkkiä) Punavuoren ahvenen kabinettiin ja avasi keskustelun olutblogeista. Vieraana toki olutbloggaaja, eli Tuopillinen-blogin Jouni Koskinen. Erikoisvieraana paikalla horisemassa myös työharjoittelija Sami Huttunen.

Miksi kukaan pitää blogia, miksi kukaan kirjoittaa oluttyylit isolla ja miksi nykyään ei saa enää haukkua asioita? Kuuntele Jano ja opi bloggaamaan oikein. Ainakin Anikón mielestä oikein.


Yhteistyössä: Olutposti

Tunnusmusiikki: Kompuutteri-Ana 

2 thoughts on “Jano-podcast: Puhutaan olutblogeista Jouni “Tuopillinen” Koskisen kanssa

Add yours

 1. Ensimmäisen kerran kuuntelin Janon. Aihe paperilla mielenkiintoinen ja Koskinen mainio hahmo kirjoitustensa perusteella. Valitettavasti tuntui, että Koskinen ja osin aihekin jäi sivuosaan tässä. Jatkuvat keskeytykset häiritsivät ja aiheeseen ei kovin syvälle päästy pureutumaan.
  Tästä huolimatta ihan hyvä fiilis oli ‘castissa ja kuunnellessa. Kuuntelen varmaan jatkossakin jos klikkiotsikolla saadaan mielenkiinto heräämään, kiitos.

  Like

  1. Moi. Kiitos kommentistasi. Tarkoitus olisi tulevaisuudessa tehdä hieman vakavampiakin podcasteja, mutta myönnän myös, että tuo keskeyttely ja suoranainen hölyn pöly on iso osa esim. minun ja Anikón “dynamiikkaa”. Toiveissa toki olisi, että pystyttäisiin löytämään balanssi mielenkiintoisen keskustelun ja humalahassuttelun välille. Toki tekniset asiat pitää saada myös jiiriin.

   – Teemu

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑