HimoSOPPaajan salaiset unelmat: 5. päivä

Kuva: Anikó Lehtinen

Kupla. Kyseisellä termillä voisi kuvata mainiosti elämää SOPPin oluttelttakylässä. Mikonkadun majoitus, Makkararalon Lidl sekä Rautatientorin Suuret oluet, pienet panimot. Siinä tämän viikon elinpiiri. Ach so, Kampin keskuksessa on käyty myös.

Perjantai valkeni hieman tahmeissa tunnelmissa, sillä edellisillan panimojatkot purkautuivat väsyneestä vartalosta erinäisten ruumiineritteiden muodossa. Hyvinvointini oli vaakalaudalla. Varsinkin kun itse kehittelemääni Teerenpelin gin & juicea, Plevnan Siperiaa sekä maailman parasta lonkeroa, “Änkeröä”, kului litrakaupalla.

Olutta kuitenkin oli. Pakko myydä. Ja juoda. Edgeni ei ollut raudanluja.

Onneksi heti aamupäivästä saimme piristävän tiedon, että kolme Kanavan Panimon olutta oli päässyt finaalivaiheeseen Suomen paras olut -kilpailussa. Ja yksi niistä oli minun Paljas saareni. Tai sääreni, kuten aivan liian moni humoristi tiskillä veisteli. Pari näistä vielä ilman paitaa.

Paita päälle possu! kuten Puhelinkoppi kappaleessaan julistaa.

Myös uusien apukäsien saaminen tiskin taakse ilostutti, sillä yhden päivän pystyi ottamaan hieman rauhallisemmin ja nauttia festaritunnelmasta. Uusia sekä vanhoja tuttuja oli mukava tavata, avata olut ja rupatella niitä näitä ilman jatkuvaa kiirettä.

Kiitos siis Jenny ja Petri.

Loppuilta kului työpaikkakiusaamisen uhrina, sillä päätoimittaja Lehtinen oli tartuttanut kiusanhenkensä myös Kanava-johtaja Karlstedtiin. On raskasta olla syrjitty omassa työyhteisössään. (Tämä oli sitten vitsi, eli ei tarvitse ottaa yhteyttä työsuojeluvaltuutettuun.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑