HimoSOPPaajan salaiset unelmat: 2. päivä

Kuuma. Epäinhimillinen pätsi. Joidenkin mielestä säästä puhuminen on tylsää, mutta pakkohan siitä on välillä puhua. Varsinkin, kun kesätapahtumissa hyvä sää tarkoittaa miltei automaattisesti hyvää myyntiä.

Ja myyntiä piisasi SOPPin avauspäivänä. Kanavan Panimon debyytti olutfestivaaleilla sujui oikein sutkajakasti. Asiakkaita riitti alueella ja vaikka panimo olikin osalle vieraampi, niin oluita suitsutettiin maasta taivaisiin: goseissa kiiteltiin monipuolisesta makumaailmasta, pilsiä kehuttiin puhtaaksi sekä raikkaaksi ja red alea ostettiin tuopit täyteen. Unto-portterin perään kyseltiin myös, mutta sitä ei nyt saatu hanaan asti. Valitettavasti.

Ai niin, se luvattu yllätys. Sorbettia. Raparperisorbettia, joka on tehty samasta mehusta kuin raparperigose. Siihen vielä kun lisää anikólehtismäisesti kastikkeeksi vadelmagosea, niin avot. Piristää helteellä kummasti.

Kauheasti en kerennyt alueella pyörimään, koska teimme avauspäivän kahdestaan, mutta sen verta kuitenkin, että voin hehkuttaa CoolHeadin ja Oravan Raznilla-kollaboa parhaaksi “jälkiruokahapanolueksi” Suomessa. Äh, maailmassa. Olut vai smoothie? Ketä kiinnostaa.

Muista kesähiteistä pitää toki mainita yön aikana jännästi suolaisemmaksi (vielä paremmaksi) muuttunut Paljas saari, naapuri Sonnisaaren sour saison, Etkon ja Maistilan NEIPAt sekä Pikkulinnun tiskin espanjalainen leivos-imperial stout, jonka nimestä ei ole mitään hajua (jotenkin se liittyi Electric Wizard -yhtyeeseen).

Tänään sitten päivä kaksi. Ovet aukeavat 12:00, joten tervetuloa tiskille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑