Pien meets Brewer meets Art #1: Pien X Tuju X Ville Färsaaret – HAVUJA PERKELE!

Hoi sie! Mitä jos Suomen paras panimo ja Suomen paras olutkauppa pistäisivät hynttyyt yhteen? Entä jos mukaan ymppäisi vielä Ville Färsaarten Sega Megadrivella tösäyttelemää grafiikkaa (sama mies on muuten Jano-logon takana)? Mitä sitten tapahtuisi?

Etiketeistä tekee vielä erikoisemman se, että melkein jokaisessa laatikossa on muutama pullo, joiden etiketti on käsitelty pimeässä hohtavalla lakalla. Kyseiset pullot tunnistaa hieman karheasta pinnasta ja vaalean vihreestä sävystä.

Olutta tietenkin. Mutta miten hyvää olutta? Pien antoi Tujulle (ja minulle korruptiopullon!) vapaat kädet tehdä, mitä ikinä panimoyhtiö keksiikään. Hassuttelu on siis sallittua, toivottua jopa, varsinkin kun Pien lupasi ostaa koko satsin, eli mahdollinen taloudellinen riski on pelkästään Erkki Hämeen pullottavassa kukkarossa.

Lappeenrannan LOCO-panimo otti haasteen vastaan ja tuloksena on kolmen havun hapanolut: mänty, kuusi ja kataja.

Havuja perkele! Niitä nimittäin löytyy enemmän kuin Marjo Matikaisen hiihtotrikoista Oberstdorfissa vuonna 1987.

Hoi sie kaikuu havumetsässä, kun yksinäinen ihminen vaatii vastauksia metsältä, joka vastaa samalla mitalla takaisin. Havunneulaset kutittelevat nenää ja evässitruunat roikkuvat vatsanesteiden muodossa leukaperillä kuin Konosen Vallulla konsanaan. Ah, isäm maa. Tori on jo varattu.

Kesäisen raikas, reilun havuinen ja sitruksisen hapan, mutta lopulta hieman liian “metsäläisten” olut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑