Panimo HIMA Nasu Siilitie Mango Pale Ale

Heti kärkeen tiedostusluontoista asiaa: Nimestään huolimatta tämä kotiolut EI ole kunnianosoitus Siilitien natseille, vaan kyseessä on HIMAn lähipiiriin kuuluvan henkilön/henkilöiden tupaantuliaisiin pantu APA (?). Siitä myös hauska “rakkausetiketti”.

Itse en tullut tupaan, mutta olutta voisin vilkaista. 5,9%, Citra, Simcoe ja Amarillo. Kikkana otsikonkin lupaamaa mangoa, jota Arden mukaan on käytetty keitossa niin tuoreena hedelmänä kuin pyreenäkin. Mutta löytääkö suu sen?

Löytää, tai siis jo nenä löytää mangon. Tai jonkun trooppisen hedelmän nyt kuitenkin, heh. Väliin pitää muuten sanoa, että yllättävän nätti olut HIMAn tekeleeksi, sellainen jopa NE-tasoja hätyyttelevän samea ja oranssiin taittuva.

Maku on myös hyvin hedelmäinen, sovitaan nyt että mangoinen. Kivan raikas kesäjuoma. Taustalla kevyttä sitruksista happamuutta, joka vahvistaa mehukasta hedelmäisyyttä. Katkerotaso on olematon, joten persuksiin olisin kenties vielä pienen puraisun voinut ottaa. Yhden tempun olut, mutta koska se yksi temppu on onnistunut, niin Nasu on kotipanimon parhaita tuotoksia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑