LiMu Goes Voima – Olutta on! -spesiaali (PODCAST)

Julkaistu yhteistyössä Olutposti-verkkolehden kanssa. 


LiMu Radio ja Radio Voima kolauttivat kolppakonsa yhteen Olutta on! -spesiaalin merkeissä. Miten Malmgårdin korruptiojuomat ja karkkihyllyn herkut sointuivat yhteen suomalaisen musiikkikentän monitoimikoneen, Samppa Rinteen suussa? Ja onko Lahti-Sampan organisoima Kaupungin äänet -festivaali laajentamassa oluttietämystään? Näihin saat vastaukset kuuntelemalla Olutta on! -podcastin, josta on riisuttu livelähetyksen musiikit pois. Studioisäntinä LiMun hovituottaja Jarkko Järveläinen sekä allekirjoittanut.

Juomat: Spelt IPA, Hoppy Oat Ale, X-Porter, Dry Cider, Apple Orchard Dry Cider, Idaho Wheat IPA, Dinkel, Emmer Tripel

Kappaleet: Stiina – Automaattirakas, Anja Niskanen – Lauantaina bailataan vaan, Aksuli – Heinäkuu, Emilia – Satan in Love, Kikka – Anna rakas raju hetki, Tuijamaria – Pac-man-kuume, Eveliina Kurki – Sä osaat sillälailla peppua vemputtaa, Folke West 190 – Romani, Pesäharava – Futupää

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑