Biisei ja bissee: Eero Sipsi / Itäpuisto Kings

Biisei ja bissee jatkaa porilaisten marssittamista paritushommiin. Toisessa osassa ääneen pääse Itäpuisto Kings -tiskijukka Eero Sipsi. Sipsi ja DJ-kaksikon toinen osapuoli suddeblau pyörittelevät “biittei ja bissee” (tajuatte varmaan nyt, mistä tämän juttusarja nimi on anastettu?) joka kuun toisena perjantaina Panimoravintola Beer Hunter’sissa. Hyvää räppiä ja laadukkaita oluita, niillä pärjää elämässä pitkälle. Mutta onko minun valitsemat kappaleet hyvää “räppiä” ja löytyykö niille kaveriksi laadukasta olutta?

Beer Hunter’s Mufloni Pilsner: Kappaleessa ja videossa painotetaan suuria määriä, mihin Muflonin vahvasti humaloitu pilsner sopii. Määrän ei tarvitse korvata laatua.

Hiisi Iku-Turso: Ameeban biisissä ei ole kiire, vaan rauhassa voi nauttia Hiisin Iku-Tursoa. Hienoa videota ja biisiä voi vielä aavistuksen parantaa laadukkaalla imperial stoutilla, joka lämmittää leirinuotion tavoin. IPK valinta!

Sinebrychoff Porter: Klassikko tuli ekana mieleen KMA:n Pommeja-kappaleesta. Näin ollen vielä isompana klassikkona portteri sopii tähän tiputettavaksi pommiksi. Vaikka useampikin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑