Biisei ja bissee: Antti Isomäki / Ruosniemi Brewery

Voiko musiikkia ja olutta parittaa mitenkään fiksusti? Todennäköisesti ei, mutta tehdään niin silti. Biisei ja bissee -juttusarja toimii tässä debyyttiosassa parittajana porilaiselle musiikille sekä porilaiselle oluelle – minä päätin biisit, vieras bisset. Simppeliä? Sutenöörin viitta puettiin Ruosniemi Breweryn Antti Isomäelle, joka kertoi ketkä pannaan pussauskoppiin. Ja miksi.

Tää biisi oli jännä. Se alko tommosella syntetisaattorin ja laulun yhdistelmällä, mutta jatkui paljon koneellisempana, jopa hyökkäävänä. Oluena tälle sopisi Beer Hunter’sin Mufloni-sarjan voimakkaasti humaloitu saison, en muista nyt nimeä. Aluksi kevyt ja keltainen, mutta sitten humala puraisee voimakkaasti.

Tätä voisi juoda kuolleen vuohen kanssa, heh. Mutta, kyllä tähän estetiikkaan kuuluu mun mielestä taskulämmin Karhu. Ja joo, tiedän, Karhu ei ole enää Porista. Tästä tuli vaan fiilis, että kannetaan sitä keissiä treenikämpälle tai keikkapaikan ulkopuolella juodaan ne kakstoista pulloo jonossa. Keikan jälkeen toki sammutaan.

Fiilikset tulee sodanjälkeisestä Suomesta, on siellä Kekkostakin mukana. Lähtisin liikkeelle ihan pilsnerillä, ja nyt puhutaan ykkösoluesta. Tähti-pilsner, muistaakseni tämmöstä on Porissa tehty, olisiko ollut Porin Oluttehtaan tuote. Lohivoileipä, pilsneriä ja Porilaisten marssi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑