ANT FEST: Erkki Häme / Pien

ANT FEST alkaa tänään!

Moi, oon kypsä mutta raaka 31v. poikamies Helsingistä. Tykkään paljon oluesta ja pizzesta. Tykkään itseasiassa oluesta niin paljon, että perustin Suomen ensimmäisen olutkaupan. Sen nimi on Pien, ja Pien on mukana Ant Fest -oluttapahtumassa.

Mut miks ihmeessä olutkauppa on olutfestareilla? No siis, nykyään mun homma on maahantuoda sellaisia oluita, mitä muut ei tuntunut uskaltavan. Sellaisia oluita jotka ovat kuin minä: herkkiä, aisteilla leikitteleviä, välillä (mielialaltaan) vaaleita, välillä tummia, normaalista poikkeavia, herttaisia, rajuja sekä ärsyttävänkin humoristisia. Tavallisuus aiheuttaa mulle ihottumaa. Tyytyminen tavalliseen on ehkä safe bet, ja sinänsä ihan ymmärrettävä valinta, mutta mä haluan kokea suuria tunteita. Haluathan sinäkin?

Mun kanssa on mahdollista viettää pikadeittejä koko festarin ajan. Minut tavoittaa fyysisesti joko tiskin takaa tai edestä (ja Itä-Hollola Instituution keikalta tietenkin). Henkisesti valun harvinaisen edulliseen hintaan hanoista ja pulloista kirkkaan kuljetusastian kautta kohti lähemmäs sieluasi. Hyvin lähelle. Pelottavan lähelle. Pizze on mun ruumis, ja olut on mun veri.

Maista ainakin näitä oluita – jos tykkäät niistä, niin tykkäät myös musta:

Hedelmä(ll)isyyttä: Brew By Numbers 65|01 – DDH IPA – No.1
Happamuutta: Brekeriet Berliner Raz
Synkkyyttä: Brewski Samurai Sauce

Tosimielellä, muttei totisella mielellä.

Rauhaa rakastavin terveisin,

Erkki Häme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑