Pikaiset Tirrassa: CoolHead ja Ice Beaver

HUOM! Teksti ilmestyy teknisten ongelmien takia auttamattomasti myöhässä, sillä pääsiäinen imi molemmat oluet jo kuiviin. Nyt hanassa mm. Level Elevenin Cinnamon Bunny -imperial stout sekä Ice Beaverin Putikka-witbier. 


CoolHead Brew DDH Summer In Vermont | 8% | DIPA

Tuttu tuote viime kesän olutriennoista, mutta nyt siis tuplakuivahumaloitu versio. DDH takaa laadun? Tai ainakin myynnin?

Laatua se ei nyt kuitenkaan takaa, sillä ei tästä mitään New Englandia löydy, se kun on nykyään synonyymi DDH-termitykselle. Ja onhan NE-liite tösäytetty hanalätkäänkin.

Todella tuhti ja ylikypsän monihedelmäinen (ananas, greippi, mango… äh, kaikki tietää). Makeaa, katkeroakin joo, mutta hedelmäsokerisen ätläkkä kokonaisuus on kyseessä. Loppu alkoi jo tökkimään puolen litran tuopin kohdalla. Kesä Vermontissa on kuin kesä Suomessa: jotain on aina vialla.

Processed with VSCO with c1 preset

Ice Beaver California 3 | 6,4% | IPA

Pitkästä aikaa uutta Ice Beaveria, “epämuodikkaasti” länsirannikon suuntaan kumartavaa IPAa. En tiedä missä mustalaismajavat ovat tällä kertaa oluensa panettaneet* (taipuuko tuo oikeasti noin?).

Mallasta, kevyttä, jopa marjaista makeutta, tuoretta kuivahedelmää ja nätit katkerot perään. Ei ehkä se oma lempparityyli kaikessa karamellisuudessaan, eikä sinänsä “Tirra-olut”, mutta tämän tuhosi mieluusti. Suu jäi kuivaksi – eli lisääkin voisi juoda.

2018-03-30 10.15.43 1.jpg

* ETKO Brewingin Janne otti tämän postauksen luettuaan yhteyttä ja kertoi, että California 3 on heidän tiluksillaan Herttoniemessä tehty. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑