ANT FEST: Mika Oksanen / Donut Island

ANT FEST Lahden Tirrassa 06.-07.04.18

Donut Island Brewing on alkujaan 2013 “perustettu” kotipanimo, jonka toiminta on vuosien varrella muuttunut kaupalliseksi. Donut Islandilla ei ole omaa panimoa. Vakiotuotteet pannaan Jyväskylässä Hiisillä ja kollaboita keitellään siellä sun täällä. Äh… Mä oon niin huono kirjoittamaan Donutista tai ittestäni. “Munkki-Gunnar” toimii aina.

 

Oluet (varmistuneet):

Frisco Disco: 6,2%, Citra IPA. Ainoastaan Citralla humaloitu vaalea ja raikas IPA. Hyvän dokabiliteetin IPAa ei olla karamellimaltailla pilattu. Pale ale-, pilsner- ja vehnämallasta. Ainoastaan Citraa niin keitossa kuin kuivahumaloinnissa, ja painopiste aromipuolessa. Mainio kalex lihamukin kaveriksi!

Musta Munkki: 9%, imperial stout. Mustan Munkin “salainen” raaka-aine on Jyväs Pakarin vadelmahillomunkit. Munkkeja käytetään 100kpl/1000L. Olut on kausituote ja sitä keitetään kerran vuodessa muutama erä eli verraittain harvinainen herkku lahtelaisissa hanoissa. Tumma, paahteinen, suklainen, lakritsinen ja ujon vadelmainen.

Ich Bin Ein Berner (pullo): 5%, greippi-gose. Vaalea, hapan ja suolainen greipinkuorella maustettu janonsammuttaja. Aromihumalina Cascade ja Citra. Mainio palautusjuoma! Tribuutti Studio Julmahuvin Die Kühe – Ratkaisijat kyttäkaksikon Bernerille ja Dieterille.


antfestposter.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑