Tirra: CoolHead Deep Double Passion

CoolHeadin uusin herkkutilaus saapui Loviisankadulle ja hanaan liitettiin miltei samoin tein tuusulalaisten Deep-sarjan aloittava Deep Double Passion. Jota muuten EHKÄ join perjantaina. Panimon mukaan kyseessä on “double fruited imperial gose”, eli kunnon hassuttelua… Vai vaan hemmetin hyvä olut?

We use literally tons of fruit when making our deep series beers. This one is a double fruited imperial gose brewed with insane amount of passion fruit puree, soured with our house lacto culture and seasoned with pink Himalayan salt. We also added a good chunk of oats for extra creaminess.

Tuoksun kanssa Deep Double Passion ei jaksa pelailla, sillä kaikki panokset on ladattu makuun. Nyt mennään, eikä meinata. Ensikosketus kielellä on hyvin passionhedelmäinen, mutta ennen kuin ehdin lokeroida oluen taas yhdeksi yhden tempun intohimoiseksi intohimottomaksi poniksi, niin homma räjähtää käsi… suuhun.

Hapanta, ihanan hapanta, purevan hapanta, poskia kipristelevän hapanta. Voi vattu, mikä monihedelmäpommi. Ehkä myös monimarja, sillä passionin ja sitrusten seassa on tosiaan lieriömitalliset vadelmaa sekä karviaista. Suolaa ja sokeria on ripoteltu hento kerros kaiken kauneuden päälle.

Prosentit (6%) ovat tyyliin nähden “imperiaaliset”, mutta ne alistuvat kauniisti happaman hedelmäisyyden käskytykseen: hiljaa orja, nuole mun mahla!

Processed with VSCO with c1 preset
Hanatilanne 21.03.18

img_20171031_183702-2.jpg

Yhteistyössä: Tirra – Lahen reiluin kapakka jo vuodesta 1957

Facebook

Instagram

olutlista

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑