SOS! Hartwall

Tässä piti olla kuvia sekä tekstiä Suomen Olutseuran vuosikokouksesta sekä Hartwallin uudesta ”erikoisolutpanimosta”, Mattsonista. Eipä näy.

Kokous kyllä pidettiin, mutta sen jälkeen saimme tiedon, että luvattua kierrosta Mattsonin tiloihin ei pystytä järjestämään. Tilalle oli masinoitu hengetön sekä numeroilla briljeeraava esitelmä Hartwallin jättitehtaasta, joka oli viikonlopun takia vielä tyhjillään.

Pienpanimokysymykset täysin sivuuttanut kierroksen vetäjä selvitti nopeasti mumisten, että he eivät voi päästää ”tiettyjä tahoja” Mattsonin tiloihin, joten ilmeisesti siksi oli päädytty moiseen ratkaisuun. Luulin sitä ensin vitsiksi, mutta nyt kävi näin.

Mitä visiitistä jäi sitten käteen? Paljon ilmaista virvoitusjuomaa, kelpo ruokaa (kiitos, Cyde!), muutama lonkero sekä paikka Suomen Olutseuran hallituksessa. En todellakaan tiedä olenko ihmisenä kovinkaan ”hallitusmateriaalia”, mutta toki yritän olla luottamuksen arvoinen. Katsotaan yhdessä, että mitä tästä oikein tulee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑