Aamumehut: Brew By Numbers 42/02 DDH Pale Ale – Number Two

Breakfast for champions or breakfast for losers? Skribentti voi olla häviäjä, mutta Brew By Numbersin 42/02 kuuluu ehdottomasti voittajajoukkueeseen. DDH, NE, APA… Kyllä te nämä lyhenteet jo tiedätte. Oluen nimi ei tosin ole kovin lyhyt, joten sitä en todellakaan ala tähän enää kirjailemaan. Tuossahan se on otsikossa koko komeus.

Komeaa on myös etikettitaide, joka eroaa radikaalisti numerotieteilijöiden peruslinjasta. Voisin ostaa pelkän tölkin perusteella.

5,8-prosenttinen (hiton mk-raja!) NEAPA on englantilaisen Brew By Numbersin kuuma uutuus ja taannoisen BBN-raadin (juttu ilmestyy näillä näppäimillä näistä näppäimistä) perusteella voin kertoa, että kyseessä on tähän mennessä numeropanimon paras tuotos. Siis niistä, joita Suomeen ja sitä kautta myös minun suuhuni on kulkeutunut. Kiitos taas kerran Pien-Erkille tästä lahjuksesta.

Mitä sanoa (NE-)oluesta, jossa on paljon makuja ja kaikki maut vielä täydellisessä tasapainossa. Tai noh, tuossapa se kiteytettynä. Mango, pango, bingo. Ananasta tuolla, greippiä täällä. Katkerotaso on yllättävänkin ärhäkkä, sellaista havuöljymäistä purevuutta, joka yhtyy vienon makeaan ja ennen kaikkea rapsakan raikkaaseen kokonaisuuteen ilman häpyä. Vaarallisen helposti kitusiin kaatuvaa appelsiinimeh… olutta, aamujuoma miun maun mukkaan.

One thought on “Aamumehut: Brew By Numbers 42/02 DDH Pale Ale – Number Two

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑