CoolHead X Pien Vanilla Blood – kuuluuko vanilja olueen?

Kun Suomen paras panimo sekä paras olutkauppa yhdistävät voimansa tämän hetken kuumimman oluttyylin merkeissä, niin lopputuloksen uskaltaisi toivoa olevan kunnon tykittelyä, mutta… Aina on mutta.

CoolHead ja Pien-imperiumi ovat “tehneet rakkautta”, jonka tuloksena on syntynyt veriappelsiinilla sekä vaniljalla maustettu NEIPA, mahtipontisesti nimetty Vanilla Blood. Nätin tölkin sisältä purkautuu vaniljainen käry heti kun tölkki aukeaa ja hana laukeaa. Lasiin siis. Tölkki saatu Pien-pomolta ja hanatuote Tirrasta, eli silkkaa korruptiota tämäkin teksti.

En ole suuri vaniljan ystävä ja varsinkin vaaleissa oluissa sen vaativa vaikutus on enemmän uhka kuin mahdollisuus. Niin nytkin. Punertavan samean oluen pohja on kyllä kunnossa, sillä 5,5-prosenttinen vartalo on muhkea juuri oikeista kohdista. Veriappelsiini näyttäytyy sitruskuorimaisen öljyisenä, katkerotason leikatessa suurimmat makeudet pois. Nyt tulee kuitenkin se mutta. Vanilja ei vaan sovi omaan suuhuni. Ei se mitenkään vastenmielistä ole, mutta Vanilla Blood olisi pärjännyt helposti ilmankin. Esanssimainen vaniljaisuus muovaa oluesta loppua kohden yhä enemmän parfyymisen kokonaisuuden. Välillä sitä jopa unohtaa juovansa NEIPAa, sillä neste menisi läpi Body Shopin uutuustuoksunakin. “Ananastukka minttiin ja vaniljakastikkeet visiirille”.

IMG_20180226_103140.jpg

One thought on “CoolHead X Pien Vanilla Blood – kuuluuko vanilja olueen?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑