Ilmaista viinaa ei ole – muistoja ja muistikatkoksia loppuviikonlopulta

Puhelin hävisi, jouduin ottamaan kalliin hotellihuoneen, että pääsin johonkin nukkumaan, housut ratkesivat ja olo on vieläkin aivan hirveä, niin fyysisesti kuin henkisestikin, vaikka edellinen alkoholiannos on nautittu perjantai-illalla. Siinä saldoa viime viikon Helsingin-reissulta, johon kuului mm. Espoo-kiertue Olutpostin tiimoilta, Black Doorin media-avajaiset, St. Urho’sin portteripäivät, muutama muu ravintola, pari tapaamista sekä kahmalokaupalla ilmaista tai ainakin hyvin edullista alkoholia.

Sitten tuli itku pitkästä ilosta. Puhelimen mukana meni kasa kuvia sekä muistiinpanoja, joten tässä kestää nyt hetki, että pääsen takaisin normaaliin blogirytmiin. Tokkopa se ketään muuta juurikaan haittaa, mutta itseäni vituttaa suunnattomasti. Onneksi suurin osa menetetyistä teksteistä oli “täytejuttuja”: ulkomaisten oluiden arvosteluja yms. Kuten tuo kuvan Nøgne Ø Sunturnblend, joka oli muovaantunut kaapissa happamaksi litkuksi.

Ei kai tässä tälle päivälle muuta, suren vielä hetken menetystä ja yritän uuden puhelimen avustuksella löytää uutta energiaa tekemiseen. Ja hei kaikki (puoli)tutut, laittakaas jotain kautta numeroita tulemaan!

 

5 thoughts on “Ilmaista viinaa ei ole – muistoja ja muistikatkoksia loppuviikonlopulta

Add yours

  1. Taisin bongata perjantaina klo 16:15 Sturenkadulla “The Hardest Working Blogster in The Booze Business” :n hyppäävän Lahti-bussiin.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑