Whiplash Bone Machine – Wanna Bone?

Jos ei Whiplashin kevyemmät piiskaniskut herättäneet sen suurempaa helmihuumaa, niin Bone Machine tekee sellaiset temput, että vaikka olo on sinänsä tyydytetty, niin uusintakierros kelpaisi samoin tein. Ja minä olen sentään keski-ikäinen mies.

Processed with VSCO with c1 preset

Tuoksu ei vielä ihan täysin antaudu nautinnon alttarilla, vaikka vienot vaniljakastikkeet visiirilleen saanut ananas ymmärtääkin antaa palan taivasta. Taivaallista on taas myös Whiplashin tölkkidesign, kerrassaan kaunista.

Suussa pamahtaa. Jos olisin humoristi, niin käyttäisin termiä iso jytky. Huh, onneksi en ole. Tuhti (6,2%), jopa dipamaisiin sfääreihin kurotteleva suutuntuma tarjoilee elimistöön aimo annoksen silkkaa HeViä – erikoishousujen remmit rankaisevat viiksettömien partojen kehystämiä suupieliä. Ah, raskasta joulua.

Bone Machinen uusienglantilainen, ja vähän myös vanhaenglantilainen, kuuma tropiikki putsaa sydäntalven eteiset lumesta ja sen aiheuttama kammiovärinä on kuin oikein ajoitettu vibraattori pyllyssä ennen pientä kuolemaa.

Adrenaline starts to flow / You’re thrashing all around / Acting like a maniac / Whiplash

 

2 thoughts on “Whiplash Bone Machine – Wanna Bone?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑