Teerenpeli Chili-Kaakao Stout

Teerenpelin “panimomestarin hanassa” on nähty viimeisen vuoden aikana ihan mielenkiintoisiakin tuttavuuksia aina maltaisesta saisonista hedelmäiseen tupla-IPAan. Uusin tulokas tuohon sarjaan on Chili-Kaakao Stout (sic), jonka reseptiikka on peräisin Teerenpelin henkilökunnan välisestä reseptikilpailusta. Ihan hauska idea.

Itse olut ei enää ole ihan niin hauska. Imelä tuoksu muovaantuu hiljalleen melko perinteiseksi Teerenpelin kevyesti paahdetuksi stoutiksi. Lämpöä ja lempeä saadaan odottaa hetki, vaikka lasi olikin huuhdeltu kuumalla vedellä. Raakakaakaomainen hento makeus sekä kevyesti kurkunpäätä polttava chili olivat makuparina mukavan talvinen, mutta vaikka prosentteja on 6,9 ja chipotlen luvatut savuiset sävyt nousevat raunioista, niin kokonaisuus on kovin ujo. Lisää pökköä pesään vaan!

P.s. Rajoitettu erä saatavilla kaikista Teerenpeli-ravintoloista.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑