Tirra ja minä – yhteistyössä on voimaa

Kuten varmasti monet lukijat ovat huomanneet, niin olen kirjoitellut Tirrasta viime aikoina melko runsaastikin. Syitä on toki useita, mutta varmasti tärkein on se, että teemme nykyään ihan virallista yhteistyötä ravintolan kanssa. Tirra-aiheiset tekstit ovat usein siis kaupallista yhteistyötä. Tämä ihan vaan tiedoksi, jos jollekin on jäänyt epäselväksi. Asioiden läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat mielestäni tärkeitä seikkoja.

Näiden blogipostausten lisäksi olen perustanut ravintolalle Instagram-tilin, tilaillut panimoilta olutta kiihtyvään tahtiin ja tulossa on myös Bönthöö bönthöön, Ant Farm -kollektiivin sekä Tirran yhdessä järjestämät olutfestivaalit, Ant Festit. Merkatkaahan jo kalenteriin 6.-7.4.2018. Varmasti keksitään tulevaisuudessa lisääkin kaikkia yhteistyökuvioita, sillä Lahti ei nouse olutkartalle nurkkapöydässä valittamalla. Suomi lahtelaisille!

Jottei tämä postaus menisi ihan sössöttämiseksi, niin kannattaa Ig-tilin lisäksi seurata myös Tirran sivuilta reaaliaikaisesti päivittyvää olutlistaa. Siellä keikkuu nyt uutuuksina mm. tämä Brewski-duo sekä samaisen panimon Mystery Monster, herukkapuskainen ja sitruksisen katkero India Pale Lager/India Style Lager. Tavataan Loviisankadulla.


img_20171031_183702-2.jpg

Yhteistyössä: Tirra – Lahen reiluin kapakka jo vuodesta 1957

 

2 thoughts on “Tirra ja minä – yhteistyössä on voimaa

Add yours

  1. Yhdeltä nurkkapöydän valittajalta iso kiitos kaikesta työstä mitä olet tehnyt! Tirdestähän on kuoriutunut Lahen paras olutravintola ja työntekijätkin ovat olleet mukavan innostuneita olutuutuuksista. Ei ootakin on myyty jo useamman kerran, eli selvästi jengi on löytänyt tuotteet!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑