Tirran päiväkaljat: Radbrew Total Blackout Porter

Lyhyen suvantovaiheen jälkeen taas useampi uutuus saatu Tirran hanoihin kiinni. Brewskin voittokulku jatkuu, sillä todella pidetty Pango IPA palasi ties monetta kertaa Loviisankadulle ja debyyttinsä tekevä Rye Stick IPA saa varmasti Lahesta uusia ystäviä. Tuloillaan on seuraavaksi mm. Tujua, Hiisiä ja CoolHeadia – hanoihin sekä kylmäkaappiin. Kannattaa siis pysyä kuulolla.

Tänään tarkempaan syyniin joutuu Radbrew. Kaarinalaisten tuotoksia on näkynyt tasaiseen tahtiin Tirran raanoissa, mutta tuntuu niiden jäävän usein glamöröösimpien lajikumppaniensa jalkoihin. Total Blackout Porter nostaa kuitenkin panimon osakkeita.

Kirjoitin pulloversiosta viime syksynä vanhalla blogipohjalla seuraavasti:

Markettivahvuisen Blackout Porterin isoveli (6,2%) on kaikin puolin ISOMPI – silti hitunen lisärunkoa ei olisi pahitteeksi. Kaikki klassiset portterikliseet löytyivät helposti: kahvia, suklaakonvehtia, salmiakkilakritsia ja savua. Monipuolisesti makeaa, kuivaa sekä vienosti hapantakin makumaailmaa, mutta viimeinen isku jää silti tekemättä.

Oikeastaan en keksi tuohon mitään lisättävää. Suosittelen tilaamaan Total Blackout Porteria ainakin alkuun pienemmän annoksen, sillä puolen litran kolpakossa sinänsä pitkä ja paahteinen jälkimaku lässähti viimeisen desin kohdalla.

 

Processed with VSCO with c1 preset
Hanatilanne 17.01.2018

img_20171031_183702-2.jpg

Yhteistyössä: Tirra – Lahen reiluin kapakka jo vuodesta 1957

Facebook

Instagram

One thought on “Tirran päiväkaljat: Radbrew Total Blackout Porter

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑