Humalove Hammer of Sucellus – sukelluksen vasara

HOP!-retken bussikaljaksi hamusin kaapistani jotain sellaista olutta, joka antaisi välittömiä tuloksia. Ja kun Humalove oli mukana festeillä, niin panimon reilu 10-prosenttinen, UG:lla pantu ja Alkosta taannoin ostettu barley wine tuntui tehtävään kaikista luonnollisimmalta vaihtoehdolta. Rye wineksi Hammer of Sucellusta voisi kai myös kutsua, sillä ruista on mukana keitossa – kuten myös kaura- sekä vehnähiutaleita. Kunnon moniviljapommi siis.

Processed with VSCO with c1 preset

Hammer of Sucellus sukelsi viinaisille vesille heti korkin auettua. Lasiin kaatuessaan olut kuitenki rauhoittui ja taantui hedelmäiseksi toffeelikööriksi. Suu lunasti kaiken, mitä nenä jo lupaili – ja enemmän. Lämmittävää likööriä, venyvää toffeeta, puoliksi kuivahtaneita hedelmiä, rusinasoppaa sekä vienon havumetsäistä humalointia. Suutuntuman kuohkeus ja sisuskaluja lämmittävä alkoholisuus tekivät barley winesta miellyttävän tökötin, jota olisi voinut nauttia puolikin litraa kerralla. Ja päähän Hammer of Sucellus iski kuin… Niin, vasara. Melko “perus” ohraviini, mutta kuka sanoo, että se on välttämättä huono asia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑