CoolHead Bellini

Nopea pysähdys Kampin Rotterdamissa ennen kotiinpaluuta. Pitkästä aikaa tarjolla jotain oikeasti mielenkiintoista. Paraikaa BrewDogin hanoja valtaavalta sekä HOP!-juhlissa mukana olevalta CoolHeadilta oli riittänyt tavaraa myös muiden anniskelupaikkojen kraanoihin. Which is nice.

Processed with VSCO with c1 preset

Bellini-saisonin tuoksussa oli hiivaisen hedelmäisyyden lisäksi käytettyä makukondomia. Jännä elementti. Kumisuus onneksi poistui suuhun päästyään ja makunystyrät valtasi yllättävänkin kikkailuvapaa tuotos. Juuh tai siis niin no, olihan ilmeisesti samannimiseen drinkkiin perustuvaan olueen tösäytetty mausteeksi persikkaa sekä vaniljaa, mutta maku oli silti kivan tasapainoinen. Hiivaisen trooppinen, sitrusmaisen raikas, pippurisen mausteinen ja kirpsakan hapan kokonaisuus, joka jätti suuhun pitkän persikkaisen muiston. Vaniljaa en olisi muuten löytänyt, mutta kun tiesin sitä taustalla piilevän, niin tulkitsin kevyen makeuden olevan sen syytä/ansiota.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑