Victory Prima Pils

Lahen Public Corner osaa välillä yllättää positiivisesti, sillä “erikoisoluthanasta” löytyy silloin tällöin oikeasti mielenkiintoista tavaraa. Nyt Lahtikko-palaverin liukastajaksi lasiin kaatui maineikkaan Victory Brewingin Prima Pils. Ja melko priimaa se totta tosiaan olikin.

Processed with VSCO with c1 preset

5,3-prosenttinen Prima Pils on tasapainoinen yhdistelmä perinteistä pils-osaamista ja modernimpaa jenkkihapatusta. Hedelmäinen humalointi on toteutettu kuitenkin tyylillä ja taidolla, sillä IPL-tasoja ei olla lähdetty edes tavoittelemaan. Raikas, kevyt, sitruunainen, viljainen, yrttimausteinen, ruohoinen… Adjektiiveja voisi jauhaa loputtomiin, mutta pääpointti on kuitenkin se, että pils oli jiirissä. Voisin juoda toisenkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑