Lapin Panimo Josef K.

Luulin Josef K:n olevan ensikosketukseni Lapin Panimoon, mutta näköjään “mäntysuopaisen” Hipun olen joskus juonut jossain. Kannattaisikohan muistaa merkitä olutlistaan aika ja paikka? Tai siirtyä jopa Untappd-käyttäjäksi? Nääh.

Pullo on saatu muuten OlutPOSTIlta, jos sillä jotain merkitystä on.

Processed with VSCO with c1 preset

4,2%, vaaleahko savulager. Tuoksussa savustettua kalaa yrttipedillä. Tätähän nuuhkii mielellään. Prosentteihinsa nähden yllättävän tuhti ja rikas makumaailma jatkaa savustustaan, muttei ihan niin intensiivisesti kuin nenä antoi ymmärtää antaa. Puhdas ja jopa raikas maku on täynnä savustettua sekä karamellista mallasta ja ruohomaista humalointia. Havuinen katkero jää roikkumaan nieluun kuin suomalainen mies viimeiseen kiikkuunsa. Maistuvan maanläheinen savuolut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑