CoolHead Juiciness – fruitiness?

Muistatteko vielä Hazinessin, tuon CoolHeadin, Pienen sekä BrewDog Helsingin rakkauden hedelmän? Minäkään en, joten pieni muistinvirkistys olisi varmasti paikallaan. Hazinessia en enää lasiini löytänyt, mutta CoolHeadin uusi New England session india pale ale löysi korruptoituneen kourani, kun pyörähdin Pienessä tovi sitten. Juiciness on tällä kertaa homman nimi, 4,7%, ohran lisäksi vehnä- sekä kaurahiutaleita ja humalapuolella Citraa sekä ilmeisen kokeellista HBC-431-lajiketta.

Epämiellyttävän ruskea tölkki, jonka kuvittelisi sisältävän jotain käppäistä brown alea. Hieman rusehtavaa se on sisuskin, mutta jo pelkkä tuoksu kertoo, että nyt mennään eikä meinata. HeVi-tiskillä on selvästi soiteltu trooppisia sekä eksoottisia säveliä ja rasvattu lanteet humalaöljyisellä sulavuudella. Sulavaa silavaa valuu nieluunkin, mutta siinä missä nenäkarvat värisivät enemmän hekumallisen nektarimaisuuden höyryistä, niin suu saa sapiskaa karskista katkerosta. Aivan kuin lihansyöjäkasvi olisi naamioitunut ananakseksi. Seksi, sitä tämä olut kyllä on.

Juiciness ei kenties lunasta nimeään, mutta jatkaa Hazinessin viitoittamalla tiellä, ja tekee sen, mihin harva on pystynyt: hemmetin raikkaan ja rikkaan sessio-IPAn – NE-liitteellä tai ilman.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑