Bönthöö bönthöö on kuollut, kauan eläköön Bönthöö bönthöö!

Hyvästi Lily, hyvästi kaikkia vituttavat mainokset, hyvästi käppäisyys. Tervetuloa uusi aika, uusi alku. Tämä on bonthoobonthoo.com.

Kun aloitin bloggaamisen pari vuotta sitten, niin Lily tuntui hauskalta idealta. Me Naiset oli toinen vaihtoehto blogipohjaksi, mutta se kilpistyi… johonkin. Kuitenkin, kun tämä puuhastelu tuntui ottavan tuulta alleen, niin Lily alkoi tuntumaan yhä huonommalta ratkaisulta. Osa lukijoista jäi saavuttamatta sen takia, että sivustoa oli vaikea lukea puhelimella, eivätkä ruudun täyttäneet mainokset ainakaan auttaneet asiaa. En oikeastaan kokenut, että olisin saanut Lilyltä ikinä mitään muuta, kuin ilmaisen blogipohjan. Toki sekin on jotain, muttei tarpeeksi. Siksi oli vihdoin aika sanoa hyvästi ja jatkaa matkaa yksin. Tai siis kaksin, sillä ilman Anniina Nurmen apua en olisi kirjoittamassa tätä tekstiä. Monellakaan tavalla. Kiitos, ystävä.

Tervetuloa siis uusille sivuille. Tässä menee tovi, että saamme kaikki palikat kohdilleen, ja esimerkiksi arkiston rakentaminen ottaa aikaa. Toisaalta en ehkä haluakaan, että mikään olisi ikinä “täydellistä”. Virheitä pitää tehdä, jotta voi kehittyä. Uusiutua, siitähän tässä on kysymys.

 – Teemu Lahtinen / Bönthöö bönthöö

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑