Teerenpeli Talviolut – “Ben Johnsonhan oli maitopoika Soulin olympialaisissa”

Korruptiopullojen tyhjennystalkoot alkakoot Teerenpelin Talvioluella, tai etiketin mukaan TALVI OLUELLA. Eli panimot, kotikeittelijät sekä kaupparatsut: kohta mahtuis taas kaappiin lisää kaljaa!

img_20171101_143454.jpg

Teerenpelin Talvi Olut (sic) on milk ale, vieläpä tumma sellainen. Eipä tule montaa moista mieleen, sillä useimmin milk-liitteiset ovat stouteja. Tai sitten jotain ”omnipolloaanisia” lehmän utare – maitoparta – Teemu Selänne -virityksiä. Onko Talviolut siis milk stout ilman stoutia.

Tämä nyt kuitenkin on tumma milk ale. Mitä se sitten tarkoittaa? Mikä on elämän tarkoitus? Ainakin tällä hetkellä oluen juominen. Vai meneekö se viemäriin tämäkin. En tiedä vielä. Sen tiedä, etten tiedä mitään. You snow nothing, Jon Know. Jumprahuiti, että nousi näköjään nopeasti päähän kaikki nämä 4,5-prosenttia. Huh.

Ai niin, enhän ole vielä edes maistanut olutta. Korjataan tilanne. Laktoosia on selvästi, jos joku ei nyt vielä milkistä ymmärtänyt. Ben Johnsonhan oli maitopoika Soulin olympialaisissa. Paino sanalla oli, sillä mölön seasta taisi löytyä hieman kivempiakin ainesosia. Vähän niin kuin tästä oluesta. Ensin huijattiin maidolla, mutta alkoholiahan tämä hitto vie on. Minä pidän alkoholista. Se ei tosin pidä minusta. Olenkohan alkoholisti?

2017-10-26_08.18.10_2_0.jpg

Niin, se olut. Laktoosia on selvästi… Äh, en taida olla itse olla selvä, sillä kirjoitin tuon lauseen jo. Selvä. Stouttimaisia konvehtioita. Mitähän helvettiä sekin muka tarkoittaa. Mukanäppärää. Ei tämä stout kuitenkaan ole. Tämä on tumma ale. Sale. Rabatt.

Rautaa rajan taakse ja marjapaskat pusikkoon. Masuni ei näet kestä laktoosia isoja annoksia. Masuasukki, masukki, vittu miten karsea sana. Lapset pitävät suklaasta, koiratkin, mutta niille ei kannata suklaata antaa. Olut ei ole kuitenkaan sama asia kuin uloste, vaikka ensimmäinen usein aiheuttaakin jälkimmäistä. Hemmetin hyvä keskinkertainen olut, sanotaanko semmoinen vahva 3,14/4,88.

Kiitos, jos et lukenut tänne asti.

One thought on “Teerenpeli Talviolut – “Ben Johnsonhan oli maitopoika Soulin olympialaisissa”

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑